Fotografering i kirken

Det er altid tilladt at fotografere i Vester Hassing Kirke udenfor de kirkelige handlinger. Fotografering under dåb - frabedes - og vi henviser til efter gudstjenesten. Det har desværre vist sig at være praktisk nødvendigt. Der må gerne videooptages fra egen plads, under hensyntagen til menighedens ret til at komme "anonymt" i kirke uden at blive "foreviget".

Fotografering og video ved vielser/kirkelige velsignelser - må gerne ske - selvfølgelig i en naturlig respekt for den kirkelige handling - dvs. ikke under selve tilspørgslen, bøn, velsignelse mv.
Fotografering ved begravelser/bisættelser af f.eks. kiste og blomster henvises til at ske før den kirkelige handling.

Fotografering ved konfirmation - frabedes - og vi henviser til efter gudstjenesten, hvor konfirmanderne stiller op til fotografering. Der må gerne videooptages fra egen plads.
Præstens tilrettevisning skal i alle tilfælde følges.

Generel regel: Al fotografering og videooptagelse skal selvfølgelig ske i en naturlig respekt for den kirkelige handling og kirkerummet - dvs. ikke under ritualer, tekstlæsninger, bøn, velsignelse mv.
Venlig Hilsen Vester Hassing Menighedsråd