Tilbageblik

Gense store og små begivenheder i kirken, i sognegården og på kirkegården. Måske sidste års konfirmander? Tryk på "Info om" på menulinien herover → Fotomapper → 2017 →  Årets konfirmander, eller de mange andre mapper.

Infotavler

Tre infotavler på kirkegården fortæller nu om de fremtidige udviklingsplaner, der arbejdes med på kirkegården. Fremover vil ændringerne medføre en mere parklignende kirkegård med mindre vedligehold.

X i kalenderen!

Spændende aktiviteter i første halvdel af 2018. Se mere her

Granudsmykning

Granudsmykning på kirkegårdene i driftsfællesskabet mellem Hals-, Øster Hassing-, Gåser- og Vester Hassing Kirker har i år været år to uger forsinket på grund af det milde vejr.
Som vanligt er det et kreativt og et bemærkelsesværdigt flot resultat. Gå en tur på blandt andet Vester Hassing Kirkegård og døm selv! Se flere fotos her

Murens fald!

Muren mellem området ved sognegården og kirkens parkeringsplads er renoveret. De fem øverste skift på muren er blevet fjernet, og den resterende del renoveret. Man får derved et bedre syn mod kirke og sognegård. Derudover trængte muren i høj grad til vedligeholdelse. Ny belysning ved parkeringsplads og langs kirken er etableret. Se flere fotos her

Torsdagslegestue

Torsdagslegestuen i sognegården er midlertidig lukket.
Den starter op igen engang i det nye år – dato meddeles i Hals Avis og her på siden.

Indsamling i kirken

I november, december 2017 og januar 2018 samles der ind til TUBA i Aalborg.

TUBA er en landsdækkende og selvstændig organisation under Blå Kors, og de arbejder i overensstemmelse med Blå Kors Danmarks formål, menneskesyn og diakonisyn. TUBA arbejder med at hjælpe unge, som er opvokset i en familie med misbrugsproblemer. TUBA tilbyder gratis hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år. TUBAs mission er at hjælpe de unge på vej til at få et godt liv, trods en svær opvækst.
Husk i denne forbindelse kan Mobilepay også anvendes. Se mere her på siden.

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Oversigt over gudstjenester i kirken

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.

Kirkens historie

Se folder om kirkens historie her