Kyndelmisse - lysgudstjeneste

Stemningsfuld lysgudstjenesten med FDF Vester Hassing, der efterfølgende var vært ved pølser og varm kakao. Se fotos her

Talenter gav koncert

Dygtige talenter fra Aalborg Kulturskole gav fornem klassisk koncert i kirken forleden aften. Endnu en spændende musisk aften.

Ny Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Rejs i Luthers fodspor

Sulsted Menighedsråd inviterer til en sognetur "I Luthers Fodspor" fra den 13. september til den 19. september. Læs mere her

X i kalenderen!

Spændende aktiviteter i første halvdel af 2017. Se mere her

Tilbageblik

Gense store og små begivenheder i kirken, i sognegården og på kirkegården. Ikke alene i år, men også tidligere år: Tryk på "Info om" på menulinien herover → Fotomapper → 2016 eller tidligere år.

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.