Skærtorsdag-Fællesspisning

Stemningsfuld fællesspisning efter gudstjenesten i kirken skærtorsdag.

Forår på kirkegården

Der klippes og ryddes op efter vinter.

Omlægningen af kirkegården

Den planlagte omlægning af kirkegården kører efter planen.

Medarbejderkompetancer i kirkegårdsfællesskabet

Kirkegårdsfællesskabet investerer i medarbejderkompetancer. Læs mere om det i folderen om "Folkekirken i Nordjylland", mere præcist på sidste side.

Velkommen

Velkommen til Pernille Johansen, der er er ny medarbejder i kirkegårdsfællesskabet

Grøn kirke

I bestræbelserne på at blive GRØN KIRKE er pærerne i alle lampetter i kirkerummet skiftet til LED.
Det er starten på en proces, som på sigt skal gøre kirken til GRØN KIRKE.

Det læser de i Matador

Mange fremmødt fik endelig svar på hvad Røde, Kathrine og alle de andre læser i Matador flot rammet ind af Korsbæk-Trioen.

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Brandslukning

Kirkens medarbejdere har deltaget i brandslukningskursus.

Ny Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

X i kalenderen!

Spændende aktiviteter i første halvdel af 2017. Se mere her

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.

Kirkens historie

Se folder om kirkens historie her