Fokus på The Beatles

Fin stemning og fællessang i sognegården.

Indsamling i kirken

I november, december 2017 og januar 2018 samles der ind til TUBA i Aalborg.

TUBA er en landsdækkende og selvstændig organisation under Blå Kors, og de arbejder i overensstemmelse med Blå Kors Danmarks formål, menneskesyn og diakonisyn. TUBA arbejder med at hjælpe unge, som er opvokset i en familie med misbrugsproblemer. TUBA tilbyder gratis hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år. TUBAs mission er at hjælpe de unge på vej til at få et godt liv, trods en svær opvækst.
Husk i denne forbindelse kan Mobilepay også anvendes. Se mere her på siden.

BUSK

Festlig BUSK-gudstjeneste med efterfølgende frokost i sognegården. Se flere fotos her

Minikonfirmandgudstjeneste

Minikonfirmandafslutning i kirken

Tillykke til Lise!

Lise Jensen, der er medarbejder i kirkegårdsfællesskabet, har bestået eksamen som anlægsgartner med de fineste resultater. Her modtager hun hædersbevisninger.

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Granpyntning

Kirkegårdene i Hals, Øster Hassing, Gåser og Vester Hassing starter først granpyntningen den 1. november – 10 dage senere end vi er vandt til.
Dette skyldes det varme vejr, som betyder, at granerne stadig gror. Klippes de inden væksten stopper, vil nålene straks falde af.
Vi håber på forståelse for dette og lover, vi nok skal blive færdige inden jul.

Kirkegårdspersonalet

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.