Kyndelmisse - lysgudstjeneste

Stemningsfuld lysgudstjenesten med FDF Vester Hassing, der efterfølgende var vært ved pølser og varm kakao. Se fotos her

Siriuspatruljen

Fokus på to års ophold i Grønland, bygning af hundeslæde, håndtering af hundene, maden og ensomheden. Spændende aften i sognegården.

Strik for syv sytten

Mange strikkeinteresserede til Bente Geils strikkeunivers i sognegården.

Infotavler

Tre infotavler på kirkegården fortæller nu om de fremtidige udviklingsplaner, der arbejdes med på kirkegården. Fremover vil ændringerne medføre en mere parklignende kirkegård med mindre vedligehold.

X i kalenderen!

Spændende aktiviteter i første halvdel af 2018. Se mere her

Torsdagslegestue

Torsdagslegestuen i sognegården er midlertidig lukket.
Den starter op igen engang i det nye år – dato meddeles i Hals Avis og her på siden.

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Oversigt over gudstjenester i kirken

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.

Kirkens historie

Se folder om kirkens historie her