Tillykke til Lise!

Lise Jensen, der er medarbejder i kirkegårdsfællesskabet, har bestået eksamen som anlægsgartner med de fineste resultater. Her modtager hun hædersbevisninger.

Granpyntning

Kirkegårdene i Hals, Øster Hassing, Gåser og Vester Hassing starter først granpyntningen den 1. november – 10 dage senere end vi er vandt til.
Dette skyldes det varme vejr, som betyder, at granerne stadig gror. Klippes de inden væksten stopper, vil nålene straks falde af.
Vi håber på forståelse for dette og lover, vi nok skal blive færdige inden jul.

Kirkegårdspersonalet

Menighedsmøde

På menighedsmødet forleden fremlagde menighedsrådet regnskaber og budget. Planlagte ændringer af kirkegården oa. blev drøftet med svar på uddybende spørgsmål.

Fokus på 500 års dansemusik

Dansemusik i kirken fra renæssancen til vore tider - koncert med Les Gigues.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Ændring af kirkegården

Kirkegårdens personale har deltaget i AMU-kursus med fokus på stauder og specialbeplantning. Læs mere her
Fotos fra kurset er her
Den længerevarende ændring af kirkegården kan man læse om  her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.