Radikal ændring af kirkegården

Forårets etape med etablering af Ny Skov-Hede afdeling er tilendebragt. Se flere fotos her

Tillykke!

Karina Møller Christensen har gennemført eksamen som anlægsgartner. Hun er nu den tredje i "Driftsfællesskabet Hals-Øster Hassing-Gåser og Vester Hassing Kirkegårde", som er uddannet anlægsgartner.

Besøg

Menighedsrådene og præst fra Kettrup-Gøttrup har været på besøg for at høre om kirkens renovering 2009-2010.

Kunst i sognegården

Se værkerne her

Folkekirkens Familiestøtte

Vester Hassing Kirke - Vester Hassing Sogn er medejer af Folkekirkens Familiestøtte, der støtter forældre i at skabe trivsel i hjemmet.
Koordinator her er Iben Beltoft Ørbæk. Læs mere om ordningen her.

Infotavler

Tre infotavler på kirkegården fortæller nu om de fremtidige udviklingsplaner, der arbejdes med på kirkegården. Fremover vil ændringerne medføre en mere parklignende kirkegård med mindre vedligehold.

Oversigt over gudstjenester i kirken

Se tidspunkterne her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.

Kirkens historie

Se folder om kirkens historie her