Vigtigt omkring kirkegårdsvedtægter

Som følge af godkendte udviklingsplaner for kirkegårdene i Hals, Gåser, Øster Hassing og Vester Hassing er kirkegårdsvedtægterne under revidering.
Indtil de nye kirkegårdsvedtægter bliver godkendt bedes eventuel henvendelse herom rettet til enten Graverkontorerne eller til Menighedsrådene.

Murens fald!

Muren mellem området ved sognegården og kirkens parkeringsplads falder ikke helt. De fem øverste skift fjernes og den resterende del renoveres. Man får derved et bedre syn mod kirke og sognegård. Derudover trængte muren i høj grad til vedligeholdelse.

Ændring af kirkegården

Stenmel er udlagt som erstatning for grus på mange stiarealer på kirkegården.
Stenmel  er yderst handicapvenligt at færdes på. Og det kræver meget lidt vedligeholdelse. Læs mere her

Velkommen!

Velkommen til Kim Jensen, der er ny medarbejder i kirkegårdsfællesskabet

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Ny Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.