Årets konfirmander

Årets konfirmander St. Bededag fredag den 27. april. Se konfirmanderne her.
Konfirmander søndag den 29. april. Se dem her.

Koncertoplevelse

Koncert med Elkjær Trio faldt i publikums smag.

Somaliske pirater

Spændende besøg af Rasmus Krath, der har besøgt de somaliske pirater.

Nykalket kirke

Som traditionen byder sig bliver kirken kalket til pinse af Kalkjarlen.

X i kalenderen!

Spændende aktiviteter i første halvdel af 2018. Se mere her

Ændring af kirkegården

Start på etablering af Nye Skov-Hede afdeling. Klar til såning af græs langs syddiget. Rydning af midtergangen, så der kan sås græs. Se flere fotos her.

Kunst i sognegården

Se værkerne her

Folkekirkens Familiestøtte

Vester Hassing Kirke - Vester Hassing Sogn er medejer af Folkekirkens Familiestøtte, der støtter forældre i at skabe trivsel i hjemmet.
Koordinator her er Iben Beltoft Ørbæk. Læs mere om ordningen her.

Infotavler

Tre infotavler på kirkegården fortæller nu om de fremtidige udviklingsplaner, der arbejdes med på kirkegården. Fremover vil ændringerne medføre en mere parklignende kirkegård med mindre vedligehold.

Oversigt over gudstjenester i kirken

Se tidspunkterne her

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.