Klokkerholmkoret

Julekoncert forleden med Klokkerholmkoret - julens sange og salmer.

1. søndag i advent

Gudstjeneste 1. søndag i advent med minikonfirmander, Fredslys, børne- og ungdomskoret og hyggelig sammenkomst på Springvandspladsen. Se flere fotos her

Gospel-konfirmander

På kun en eftermiddag lykkedes det Joachim Hejslet Jørgensen og band, at gøre konfirmanderne til et velsyngende gospelkor. Det fik familier og andre interesserede senere stor glæde af i kirken.

Granudsmykning

Granudsmykning på kirkegårdene i driftsfællesskabet mellem Hals-, Øster Hassing-, Gåser- og Vester Hassing Kirker er i år to uger forsinket på grund af det milde vejr.
Som vanligt bliver det et kreativt og et bemærkelsesværdigt flot resultat. Gå en tur på blandt andet Vester Hassing Kirkegård og døm selv! Se flere fotos her

Musikjubilæum

Vester og Øster Hassing FDF Musikkreds fejrede 20 års jubilæum med festlig musikgudstjeneste. Se flere fotos her

Torsdagslegestue

Torsdagslegestuen i sognegården er midlertidig lukket.
Den starter op igen engang i det nye år – dato meddeles i Hals Avis og her på siden.

Indsamling i kirken

I november, december 2017 og januar 2018 samles der ind til TUBA i Aalborg.

TUBA er en landsdækkende og selvstændig organisation under Blå Kors, og de arbejder i overensstemmelse med Blå Kors Danmarks formål, menneskesyn og diakonisyn. TUBA arbejder med at hjælpe unge, som er opvokset i en familie med misbrugsproblemer. TUBA tilbyder gratis hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år. TUBAs mission er at hjælpe de unge på vej til at få et godt liv, trods en svær opvækst.
Husk i denne forbindelse kan Mobilepay også anvendes. Se mere her på siden.

MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved indsamlinger i kirken og ved arrangementer i sognegården oa.

Nyt tillæg til kirkegårdsvedtægterne

Nyt tillæg til vedtægter for Vester Hassing Kirkegård er tilgængelig her

Sjælesorg på nettet

"Sjælesorg på Nettet" gør det muligt at kontakte en præst på sjælesorg.nu for at få omsorg for sjælen - enten gennem chat eller samtale fra smatphone, iPad eller computer. Gå ind på hjemmesiden og chat med en præst  her

Kunst i sognegården

Se kunstværkerne her

Oversigt over gudstjenester

Se tidspunkterne her

Slægt og data

Ønsker du at finde et bestemt gravsted på kirkegården? Så er der søgemulighed her. Samme mulighed er der også under LINKS øverst på siden.

Kirkens historie

Se folder om kirkens historie her